Skip to main content

Pravna obvestila

PRAVNA OBVESTILA

Namen spletne strani je informativno-promocijska predstavitev Slovenske vojske, njenega poslanstva in nalog, obsega in strukture, delovanja, aktivnosti, enot in drugih značilnosti. Predstavitev njenega okolja delovanja in umeščenosti v obrambno-varnostni sistem, z namenom boljšega dviga interesa, poznavanja in razumevanja Slovenske vojske.

Slovenska vojska bo na svojih promocijskih straneh zagotavljala točne podatke. Besedila so informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost.

Vsi obiskovalci uporabljajo objavljeno vsebino na lastno odgovornost.

Slovenska vojska ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, tehnične težave ali za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Slovenska vojska si pridržuje pravico, da lahko vsak trenutek delno ali v celoti spremeni, doda ali odstrani vsebine, objavljene na spletni strani.

Uradna stran Slovenske vojske se nahaja na vladnem portalu gov.si.

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Osebe, ki osebne podatke posredujejo preko spletnega mesta, soglašajo, da upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Uradni list RS št. 94/2007). Upravljavec lahko zbrane osebne podatke obdeluje za namene obveščanja o možnostih zaposlitve, namene vzorčenja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje kadrovskih potencialov in potreb, ter za druge kadrovske in statistične namene. Upravljavec se zavezuje, da bo podatke uporabljal izključno za namene, navedene v tem odstavku in jih ne bo posredoval tretjim osebam. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi.

Posameznik lahko od upravljavca kadar koli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene, navedene v tem odstavku, in sicer pisno na naslov upravljavca Generalštab Slovenske vojske, Ministrstvo za obrambo, Vojkova 55, SI-1000 Ljubljana.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava