Republika Slovenija
  Ministrstvo za obrambo
  Generalštab Slovenske vojske
  Vojkova cesta 55
  1000 Ljubljana
  T: +386 (0)1 471 22 11
  F: +386 (0)1 471 16 50
  E: glavna.pisarna.gssv(at)mors.si

Sporočilo

22.05.2015

Zaradi neugodne vremenske napovedi dan odprtih vrat Osrednjega vadišča Slovenske vojske Postojna prestavljen na drug termin

Obveščamo vas, da jutri, v soboto, 23. maja, zaradi neugodne vremenske napovedi dan odprtih vrat Osrednjega vadišča Slovenske vojske Postojna odpade in bo prestavljen v prvo polovico junija.

Ker je prireditev namenjena vsem, ki želijo pobliže spoznati Slovensko vojsko in njeno delovanje, pa tudi smeri razvoja vadišča ter možnosti sodelovanja in vključevanja lokalnega okolja v aktivnosti vadišča, smo v Slovenski vojski ocenili, da zaradi slabega vremena obiskovalci ob obilnem dežju ne bi mogli sproščeno preživeti dneva s pripadniki in pripadnicami Slovenske vojske.

Prav tako obveščamo predstavnike medijev, da odpade tudi novinarska konferenca, ki je bila načrtovana za jutri, 23. maja. O novem terminu novinarske konference vas bomo obvestili. 

Vabimo vas, da nas še naprej spremljate na naših spletnih straneh in socialnih omrežjih Slovenske vojske, kjer bomo objavili nov termin dneva odprtih vrat vadišča, ki bo v prvi polovici junija.