Republika Slovenija
  Ministrstvo za obrambo
  Generalštab Slovenske vojske
  Vojkova cesta 55
  1000 Ljubljana
  T: +386 (0)1 471 22 11
  F: +386 (0)1 471 16 50
  E: glavna.pisarna.gssv(at)mors.si

Sporočilo

17.05.2013

Vojaki in policisti tokrat združeni v pesmi

Orkester Slovenske vojske se bo v četrtek, 23. maja, pridružil vseslovenskemu dogodku Dan ljubezni, organiziranemu s ciljem našo deželo združiti v imenu ljubezni do glasbe, prijateljstva in ljubezni.

V ta namen bo točno ob 18. uri po vsej Sloveniji (in tujini) v en glas zaigrana pesem Dan ljubezni skupine Pepel in kri. Vsaka zasedba v svoji organizaciji, a vendar vsi skupaj!

Lahko ste del vojaško-policijske zasedbe tudi vi. Dogodka se bodo vojaški muzikantje namreč udeležili skupaj s policijskim orkestrom na Stritarjevem trgu v Ljubljani.

Vabljeni torej, vsi pripadniki in pripadnice Slovenske vojske doma in v tujini, vaši družinski člani in prijatelji Slovenske vojske, znanci ali le mimoidoči, da se pridružite Orkestru Slovenske vojske in – v prostorih svoje zasebnosti, na avtobusni postaji, med sprehodom v parku, z mladino na otroškem igrišču, med tekom v gozdu ali na domačem dvorišču, na dolžnosti v pisarni ali na terenu, v domovini ali med službovanjem v tujini – zaigrate, zapojete, zamrmrate ali kakorkoli pač najbolje znate slovensko zimzeleno pesem ljubezni.

Več informacij o dogodku in prizoriščih najdete na spletni strani www.dan-ljubezni.si, svojo udeležbo pa lahko potrdite na elektronski naslov 1.danljubezni(at)gmail.com.