Republika Slovenija
  Ministrstvo za obrambo
  Generalštab Slovenske vojske
  Vojkova cesta 55
  1000 Ljubljana
  T: +386 (0)1 471 22 11
  F: +386 (0)1 471 16 50
  E: glavna.pisarna.gssv(at)mors.si

Sporočilo

18.01.2011

Vabilo predstavnikom medijev na obisk pripadnic in pripadnikov 22. slovenskega kontingenta v silah Kfor na Kosovu

V Slovenski vojski v mesecu februarju načrtujemo dvodnevni obisk predstavnikov medijev pri pripadnicah in pripadnikih 22. slovenskega kontingenta v silah Kfor na Kosovu. Ob tej priložnosti bi vas pripadnice in pripadniki kontingenta želeli seznaniti z njihovim življenjem in delom v mednarodnem okolju, prav tako pa bodo za vas pripravili vojaški program spremljanja njihovih aktivnosti na terenu.

Obisk je načrtovan za dve skupini predstavnikov medijev, in sicer za prvo skupino (tiskani mediji) od ponedeljka, 14. februarja do torka, 15. februarja, za drugo skupino (elektronski mediji) pa od srede, 16. februarja do četrtka, 17. februarja.
Prevoz bo organizirala Slovenska vojska z letalom Turbolet L-410, prostih mest na krovu je 8. Prav tako bo za predstavnike medijev zagotovljena nastanitev in prehrana v vojaški bazi Villago Italia pri Peči, kjer je nastanjena glavnina slovenskega kontingenta.

Zaradi nemotene organizacije obiska vas prosimo, v kolikor želite spremljati dogodek, da do četrtka, 20. januarja, do 15. ure, najavite svojo udeležbo podpolkovniku Marku Prvinšku na elektronski naslov marko.prvinsek(at)mors.si. Pri najavi navedite termin obiska, medijsko hišo, ime in priimek novinarja, snemalca ali fotografa, datum in kraj rojstva, številko potnega lista in njegovo veljavnost.

Vabljeni.

Kontaktna oseba: podpolkovnik Marko Prvinšek, mobilni telefon 031 279 285