Republika Slovenija
  Ministrstvo za obrambo
  Generalštab Slovenske vojske
  Vojkova cesta 55
  1000 Ljubljana
  T: +386 (0)1 471 22 11
  F: +386 (0)1 471 16 50
  E: glavna.pisarna.gssv(at)mors.si

Sporočilo

29.06.2009

Uspešno izvedena Misija harmonija

V četrtek, 25. junija je bila ob  18. 30 uspešno zaključena  Misija Harmonija -   glasbena prireditev, ki je bila nadvse dobro sprejeta med pripadniki 19. kontingenta pripadnic in pripadnikov Slovenske vojske  v vojaški baz Villaggio Italia v Peči. Prireditev je neposredno prenašal Prvi program radia Slovenija.
Gledalci prireditve so, v skoraj dvournem, glasbenem spektaklu uživali ob prijetnem moderiranju, ki ga je profesionalno izvedla igralka in glasbenica Tina Gorenjak. Velik aplavz je požela Alya s svojo mladostno izvedbo. Za glasbeno zahtevne poslušalce je poskrbela Darja Švajger, še posebej pa se je glasbeno izkazal Rudi Strnad, član Orkestra Slovenske vojske. Big Band orkestra Slovenske vojske je v celotni glasbeni prireditvi dokazal, da so popolni profesionalci, tako glasbeni, kakor tudi vojaški.


Ob zaključku prireditve je bila vsem nastopajočim in gledalcem ena skupna ugotovitev: » Misija Harmonija « je v celoti dosegla svoj namen. Vojakinjam in vojakom na Kosovu je dodala delček občutka slavja in praznika ob dnevu Državnosti.


Glasbeni izvajalci so bili navdušeni nad profesionalnosti in gostoljubnostjo slovenskih vojakinj in vojakov.

Foto: desetnik Emil Jalovec