Republika Slovenija
  Ministrstvo za obrambo
  Generalštab Slovenske vojske
  Vojkova cesta 55
  1000 Ljubljana
  T: +386 (0)1 471 22 11
  F: +386 (0)1 471 16 50
  E: glavna.pisarna.gssv(at)mors.si

Sporočilo

22.05.2013

Anina zvezdica v Vojašnici Petra Petriča močno zasijala

V soboto, 18. maja, ko so bila za obiskovalce odprta tudi vrata Vojašnice Petra Petriča v Kranju, so tamkajšnji pripadniki in pripadnice zaključili še posebej ponosno.

Dobrodelno akcijo zbiranja hrane z daljšim rokom uporabe, ki se ji je skupaj s kolegi policisti, gasilci in društvom Never give up 1. maja pridružila tudi Slovenska vojska, so pripadniki in pripadnice kranjske vojašnice predstavili sobotnim obiskovalcem. Ker zbiranje hrane z daljšim rokom uporabe v programu sobotnih dejavnosti ni bilo mogoče, so v ta namen zbirali prostovoljne denarne prispevke, za kar jim je Upravna enota Kranj izdala ustrezno soglasje. Z zbranimi sredstvi (741,03 evra), ki jih je zbrala in preštela tričlanska komisija, so kupili prehrambne artikle, ki jih bodo v tem tednu predali enemu od koordinatorjev dobrodelne akcije v Slovenski vojski.

Odziv obiskovalcev na klice na pomoč tistim, ki imajo manj, je bil večji od pričakovanj. Skupaj s pripadniki in pripadnicami kranjske Vojašnice Petra Petriča so dokazali, da v časih, v katerih živimo, le skupaj zmoremo več.

Za prispevanje koščkov v dobrodelni mozaik vsem in vsakemu posebej iskrena hvala!